• schildersbedrijf-bisschop-2fotos
  • schildersbedrijf-bisschop-stroken

OVER ONS

Schildersbedrijf Bisschop in Vledder is sinds 1984 een familiebedrijf. Het team bestaat uit vier enthousiaste en vakkundige mensen. Jan Bisschop werkte sinds begin jaren 70 bij Zielman – eigenaar van het toenmalige schildersbedrijf – toen hij in 1984 werd gevraagd het schildersbedrijf in Vledder over te nemen. Het schildersbedrijf groeide en Bisschop nam extra schilders in dienst. Zoon Jan Geert Bisschop kwam in de jaren 90 in het bedrijf. Het schildersbedrijf werd omgezet naar een vennootschap onder firma en ging verder onder de naam Schildersbedrijf Bisschop v.o.f. In augustus 2014 wordt Jan Bisschop 65 jaar en neemt Jan Geert het volledig over.

  • Certificering
  • Maatschappelijk Betrokken
  • Stage / Leerbedrijf

Certificering

AF-erkenningsregeling

Schildersbedrijf Bisschop werkt met AF-erkende schilders en onderscheidt zich hiermee van andere schildersbedrijven in Vledder. We werken volgens de kwaliteitsnormen van Stichting AF-Erkenningsregeling. Met deze regeling garanderen we u vakkundigheid en betrouwbaarheid van ons schildersbedrijf en bent u verzekerd van optimale service en (nakomings-)garantie. Voor meer informatie: www.af-erkend.nl 

Maatschappelijk Betrokken

Schildersbedrijf Bisschop kenmerkt zich door een sterk sociaal-maatschappelijke betrokkenheid. Door middel van sponsoring ondersteunt het schildersbedrijf diverse activiteiten op het gebied van sport, spel en cultuur in Vledder en omgeving.

Stage / Leerbedrijf

Werkgevers zijn vaak op zoek naar werknemers met een gerichte opleiding en relevante werkervaring. Schildersbedrijf Bisschop is een erkend stage/leerbedrijf. We laten je graag meedraaien met onze dagelijkse werkzaamheden, zodat je alle facetten van het schildersvak leert. Ben je op zoek naar een stageplek of een leerbedrijf? Vraag ons naar de mogelijkheden.