• schildersbedrijf-bisschop-behang1
 • Shutterstock4Blikken
 • schildersbedrijf-bisschop-behang2

DIENSTEN

Schildersbedrijf Bisschop in Vledder werkt met AF-erkende schilders. U kunt ons inzetten voor schilderwerk, glaszetten en wandafwerking.
We werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
Zo bent u verzekerd van:

 • vakbekwaamheid
 • duidelijke offertes
 • uitstekende garantieregeling
 • oplossing bij geschillen
 • SCHILDERWERK
 • Glaszetten
 • WANDAFWERKING

Schilderwerk

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar voorkomt ook voortijdig verval. Schildersbedrijf Bisschop heeft veel ervaring met binnen- en buitenonderhoud van huizen, bedrijfspanden en scholen.

Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag geeft uw woning of bedrijfspand een frisse en verzorgde uitstraling. Bovendien beschermt een verflaag ook tegen vocht, schimmel en slijtage. Bij schildersbedrijf Bisschop kunt u terecht voor het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk vormt een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Een verflaag beschermt tegen weersinvloeden, vooral aan de regenkant of zonkant. Loszittende verf, blaasjes en houtrot zijn tekenen dat schilderwerk nodig is.

Restauratiewerkzaamheden

Het restaureren of terugbrengen van authentieke elementen aan uw historische woning, boerderij of bedrijfspand kan soms hoog in de kosten lopen. Niet altijd beschikt u over dat budget. Schildersbedrijf Bisschop heeft veel ervaring met hout- en marmerdecoraties. Dankzij speciale schilderstechnieken kunnen we hout- en marmerelementen maken die dezelfde nostalgische uitstraling geven en nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

Winterschilder

Ook in de wintermaanden voert schildersbedrijf Bisschop schilderwerkzaamheden uit. We zijn beschikbaar voor allerlei binnen- en buitenschilderwerk. Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) geven we ook Winterschilderkorting op binnenschilderwerk in Vledder en omgeving.

Kleuradvies

Twijfelt u over de juiste kleur voor u woning of bedrijfspand? Schildersbedrijf Bisschop heeft veel ervaring met kleurgebruik en –toepassingen. We beschikken over een uitgebreid aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Technisch advies

 

Schildersbedrijf Bisschop biedt ook de mogelijkheid te werken volgens een onderhoudsplan. Met een onderhoudsplan bent u verzekerd van een reguliere controle van het schilderwerk in en rondom uw woning, gebouw of bedrijfspand. Het is een meerjarenplan waarin we een omschrijving geven van de verwachte werkzaamheden. Bij schildersbedrijf Bisschop in Vledder betaalt u niet vooraf, maar pas na levering van werk! Meer weten over het onderhoudsplan? Bel of mail ons.

 

Glaszetten

Heeft u glasschade? Wilt u graag een andere ruit laten zetten? Naast schilderwerk verzorgt schildersbedrijf Bisschop uit Vledder regelmatig het glas zetten bij bedrijven en particulieren. We leveren diverse soorten glas op maat:

 • enkele beglazing
 • HR++ beglazing
 • driedubbele of Triple beglazing.

Ook levering van veiligheidsglas, brandwerend glas, inbraakwerend glas, geluidswerend glas.

Wandafwerking

Naast het sausen van plafonds, wanden en buitenmuren kan Schildersbedrijf Bisschop ook behangwerk voor u verrichten. We werken met diverse soorten behang in meerdere breedtes en materialen.

Behangen

Er zijn allerlei soorten behang die uw woning kunnen verfraaien; klassiek, kleurrijk of reliëf. Uit onze behangboeken kunt u in overleg met schildersbedrijf Bisschop kiezen uit de vele soorten behang. Ook geven we advies waarbij we rekening houden met factoren als ruimte, ondergrond en lichtinval.

Glasvezelbehang

Het gebruik van glasvezelbehang (ook wel glasweefselbehang of glasvliesbehang) wordt de laatste jaren steeds meer gedaan. Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende patronen en is overschilderbaar in elke gewenste kleur. In overleg met Schildersbedrijf Bisschop kunt u glasvezelbehang door ons laten plakken en sausen.

Sausen

Schildersbedrijf Bisschop kan voor u wanden, plafonds en buitenmuren sausen. Sauswerk is mogelijk in veel verschillende kleuren. Ook de keuze voor een bepaalde structuur behoort tot de mogelijkheden.